Ditt syn

Sunne og friske øyne – viktig for både deg og for oss

Dine øyne er kroppens fineste instrument. Vi får 10 ganger flere impulser fra øynene våre enn fra alle andre sanser til sammen. Omtrent 80 prosent av alle opplevelser kommer fra øynene. Sunne og friske øyne er viktig i hverdagen, for læring og lesing, under studier, i fritiden og mens vi sporter.

Forandringer i synet påvirker vår hverdag, og i tillegg til dårlige synsopplevelser fører til det ofte til manglende konsentrasjon og evne til å lære noe nytt. Endringer i synet fører ofte til hodepine, svie og kløe i øynene, stiv nakke og generelt nedsatt arbeidsglede. Våre autoriserte optikere er spesialister på alt innen syn, og vil avdekke styrkeendringer og patalogiske endringer.

SYNSTEST HOS AUTORISERT OPTIKER

Hos Eye Factory finner du alltid fagutdannede og autoriserte optikere som er opptatt av å gi deg og dine øyne den beste faglige oppfølgning.

Les mer

dame_-naersynt-2

NÆRSYNTHET

Flere og flere nordmenn blir nærsynte, og det snakkes om en ny folkesykdom. En ny studie viser at 1 av 3 mellom 20 og 45 år er nærsynt.

Les mer


mann_-jobb_

LANGSYNTHET

Sliter du eller barna dine med hodepine, konsentrasjonsvansker eller har lesevansker, da bør du sjekke hos optikeren om du er langsynt.

Les mer

mann_-aldersrelatert-langsynhet_-presbyopi

ALDERSRELATERT LANGSYNTHET

Alderslangsynthet eller presbyopi er nedsatt evne til å fokusere på nært hold, og skyldes at evnen til å justere linsens krumning blir nedsatt med alderen.

Les mer

KLIKK OG HENT I BUTIKK

 

Bestill synstest, forhåndsreserver de brillene du liker og plukk de opp i butikken som ligger nærmeste deg
– alt på ett sted!