Sofie sin erfaring med Eye Factory

Sofie Oline (26) jobber med sosiale medier og sitter derfor mye av dagen fremfor datamaskinen. I desember kontaktet hun oss for en synstest, nå har hun databriller som ikke bare hjelper på synet, men som også er moderne og trendy.

Briller er ikke lengre kun et synshjelpemiddel

– Jeg brukte briller da jeg var liten, men sluttet da jeg kom  i tenårene fordi jeg følte meg teit. I dag bruker jeg brillene mine hver  dag. For meg er briller ikke bare et hjelpemiddel, men også noe som gir den siste finishen til antrekket. Eye Factory tilbydde meg en brillepakke som gjorde det mulig for meg å velge de brillene jeg følte meg mest vell i, uten å blakke lommeboken. At jeg havnet hos Eye Factory var tilfeldig. En kollega tipset meg om et tilbud hos Eye Factory – og i dag er det den eneste butikken jeg bruker.

Sofie Oline i trappen - kundereferanse - Eye Factory

Arbeidsgiver plikter å dekke dine databriller

Siden jeg sitter mye fremfor datamaskinen, trengte jeg briller for å gjennomføre arbeidsoppgavene mine uten å bli sliten i hodet.   Jeg har i dag enstyrke-briller som er tilpasset avstanden til dataskjermen på jobb, men som jeg også bruker fast til hverdags. Eye Factory informerte i tillegg om arbeidsgiver sin plikt om å dekke nødvendige utgifter knyttet  til databriller, noe jeg tror ikke mange er klar over. Det var i alle fall ikke jeg. Optiker avklarer på synsundersøkelsen om du har behov for databriller.

Jeg har anbefalt Eye Factory til flere av mine venner, og de er imponert over brillenes kvalitet og design. – Sofie Oline

Fakta om syn og data

 • 2 av 3 nordmenn har bruk for briller
 • 70 % jobber daglig foran dataskjerm
 • Langvarig jobb foran dataskjerm gir ofte tretthet i øynene
 • Hodepine, anstrengte skuldre og dårlig synskomfort er plager og symptomer som tyder på at du trenger en spesialbrille
 • Alle har rett til en synsundersøkelse, og ved behov får dekket utgifter til en databrille
 • Arbeidsmiljøloven regulerer dekning av optiske hjelpemidler ved behov

Sofie Oline - kundereferanse - Eye Factory

Bredt sortiment til en god pris

Takket være de fire prisklassene til Eye Factory kunne jeg enkelt velge briller som passer min prisklasse. Jeg valgte å gå for en mer rimeligere, men moderne innfatning fra Eye Factory sitt eget merke, Trend line; kule briller til en billig penge.

Da jeg oppsøte Eye Factory visste jeg ikke hvilke briller jeg ville ha, heller ikke hva som passet meg. De som jobbet der tok seg god tid til å finne ulike alternativ, og jeg fikk god hjelp til å finne briller som passet min øyenfarge og ansiktsform.
Jeg anbefaler derfor Eye Factory til alle mine venner, og til deg som vil variere dine briller etter humør og klesstil.

Synsprøve hos autorisert optiker

Hos Eye Factory finner du alltid fagutdannede og autoriserte optikere som er lidenskapelig opptatt av å gi deg og dine øyne den beste faglige oppfølgning og trygghet. Vi har det siste inne synsprøve-instrumenter og den nyeste teknologi som sikre deg en faglig og grundig vurdering av din øyehelse. Vi jobber tett med øyenleger over hele landet, og henviser om vi finner sykdomstegn eller andre plager som må behandles medisinsk.

Alle synsprøver inkluderer:

 • Forundersøkelser med autorefraktor
 • Grundig utmåling av styrker, og testing av samsyn
 • Trykkmåling med tonometer for å avdekke Grøn Stær (Glaucoma)
 • Spaltelampe undersøkelser av ytre og indre øye, hornhinne og pupill-områder.
 • Netthinne-bilde av det indre øye med Fundus-kamera.

Her kan du bestille synstest

KLIKK OG HENT I BUTIKK

 

Bestill synstest, forhåndsreserver de brillene du liker og plukk de opp i butikken som ligger nærmeste deg
– alt på ett sted!