En solrik påske på snødekte fjell eller i byen starter hos Eye Factory

Hos Eye Factory hjelper vi deg med å får den perfekte påskeopplevelsen. La ikke idyllen slå sprekker ved å utsette øynene og huden for intens UV-stråling. Med solkrem og solbriller til både voksne og barn, blir fjellturen bedre.

Refleksjon fra snø kan øke UV-nivået med opp til 50 prosent, og spesielt nysnø reflekterer mye. Skal du til fjells eller ferdes i åpent terreng, kan du bli solbrent og snøblind, hvis du ikke beskytter deg. Solbeskyttelse og solbriller er viktig for både barn og voksne.

KLIKK HER: Tips for deg som vil gå våren imøte med kule shades:

 

FAKTA – BRUK SOLBRILLER

Solbriller stopper UV-strålingen og reduserer lysmengden, inkludert det meste av det som reflekteres fra snøen. I tillegg oppleves det behageligere å være ute i sollyset. UV-stråling kan forårsake skader på hornhinnen og øyelinsen (snøblindhet). Det viktigste du kan gjøre for å beskytte øynene mot sol reflektert fra snø, er å bruke solbriller som dekker godt eller har sideklaffer.

UVA OG UVB STRÅLER

UV-STRÅLENE ER EN NATURLIG DEL AV SOLLYSET. NOE AV UV STRÅLENE FILTRERES BORT I OZONLAGET, MEN ØYNENE TRENGER EKSTRA BESKYTTELSE.

Hvis øynene utsettes for mye ultrafiolett lys kan man oppleve alt fra milde til mer alvorlige skader som snøblindhet.

Undersøkelser viser at lang tids påvirkning av UV-stråler kan føre til utvikling av senskader som grå stær og macula-degenerasjon, en sykdom som angriper netthinnen (på folkemunne kalt forkalkning).

Alle solbrillene hos Eye Factory har UVA, UVB og UVC filter – for å beskytte øyene dine mot den nydelige, men også ”skadelige” solen.

Sport – vi anbefaler Oakley!

Hos Eye Factory har de et stort og bredt utvalg av solbriller for de fleste aktiviteter – langrenn, sykling, fjell og hverdagsbruk. Oakley ble grunnlagt i 1975 for atleter i verdensklassen. I dag kjennetegnes Oakley brillene og solbrillene med ytelsesevne, designerstil og teknisk brillians. Dette er merket for de aktive menneskene som ønsker en stødig og komfortabel brille av beste kvalitet.

Tips! Visste du at Oakley også fås med styrke?  Kom innom så hjelper Eye Factory deg med å finne den perfekte løsning for deg og ditt syn.

Nyt påskesolen i byen!

Hvis du ikke er avhengig av hvit påske på fjellet,  kan du nyte påskesolen i byen eller under varmere himmelstrøk i stedet.

Det er lite som kjennes så godt som de første, varmende solstrålene etter en lang vinter, men husk solbrillene også selv om det er overskyet.

Årets solbrillemote 2017

Solbriller er motetilbehør som aldri før, en brille eller solbrille kan virkelig gjøre et antrekk.

Vi ser at det er de runde og store over- sized fasongene som preger motebildet innen solbriller mest denne våren. De kommer i alle størrelser. Fra store med høy glamfaktor til mindre mer Gatsby inspirerte runde modeller gjerne med dobbelt metallbøyle på toppen.

Når det gjelder farger går det mye i svart, havanna, jordfarger som olivengrønn og burgunder, men også knasje farger som pink, gul og grønt vil komme denne våren – spesielt på brilleglassene. Fargene er inspirert av det som har blitt vist på catwalken for denne sesongen, som hos Tom Ford, Prada, Stella McCartney, Giorgio Armani og Alexander McQueen.

Hos Stella McCartney finner vi  superlekkert pynt på brillene i form av elegante gull-lenker lik det som finnes på Falabella veskene fra Stella McCartney, mens Alexander McQueen byr på tøffe dødningshoder og nagler.

Kom innom for en hyggelig brilleprat så finner vi brillene for deg.

God påske

Hilsen Team Eye Factory

 

KLIKK HER: Tips for deg som vil gå våren imøte med kule shades:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIKK OG HENT I BUTIKK

 

Bestill synstest, forhåndsreserver de brillene du liker og plukk de opp i butikken som ligger nærmeste deg
– alt på ett sted!