Solbrillemote 2017

Solbriller er motetilbehør som aldri før.

En brille eller solbrille kan virkelig gjøre et antrekk. Vi ser at det er de runde og store oversized fasongene som preger motebildet innen solbriller mest denne våren. De kommer i alle størrelser. Fra store med høy glamfaktor til mindre mer Gatsby inspirerte runde modeller gjerne med «double bridge» på toppen.

 

 

 

 

 

 


Farger & detaljer

 

Stella McCartney - Solbriller

Når det gjelder farger går det mye i svart, havanna, pasteller og transparente farger, men også knasje farger som pink, gul og grønt vil komme denne våren – spesielt på brilleglassene. Brilleglassene er viktigere enn noen gang – velg «mirror» speil i f.eks rose, pink, copper eller aqua eller gå for de glamorøse graderte glassene, som passer perfekt til tidens 80- og 90-talls stil.

Fargene er inspirert av det som har blitt vist på catwalken for denne sesongen, som hos Tom Ford, Prada, Stella McCartney, Giorgio Armani og Alexander McQueen.

Hos Stella McCartney finner vi  superlekkert pynt på brillene i form av elegante gull-lenker lik det som finnes på Falabella veskene fra Stella McCartney, mens Alexander McQueen byr på tøffe dødningshoder og nagler.

Kom innom for en hyggelig brilleprat så finner vi solbrillene for deg.

 

 

 


 

Gucci ble grunnlagt i Firenze i 1921 og er en av verdens ledende motehus. Under Alessandro Michele sin ledelse staket Gucci ut en ny kreativ retning for å re-etablere seg som verdens mest innflytelsesrike motemerke av luksus i det 21. århundre.


Alexander McQueen - BrillerAlexander McQueen - BrillerAlexander McQueen - Briller

 

 

Brillene fra Alexander McQueen gjenspeiler kreativiteten til merket gjennom bruken av former, materialer og innovative detaljer. Designet er unikt hvor lys ofte er kombinert med det mørke. McQueen gir et alltid gåtefullt og moderne utseende.

 


 

 

Etter stor suksess som designer i Gucci, valgte Tom Ford å si opp og fortsette med design i hans eget navn. Hans briller er inspirert av 70-tallet, og bærer navnet Tom Ford på rammen. Han er i dag en av de mest suksessfulle og mest respekterte designerne i moteindustrien.


 

 

 

Ray-Ban har en historie som går helt tilbake til 1920-tallet, hvor det amerikanske flyvåpnet så et økende behov for å beskytte pilotenes øyne. Pilotbrillene, Ray-Ban Aviator, så dagens lys i 1937. En modell som er like populær den dag i dag.

 


 

Stella McCartney - SolbrillerStella McCartney - SolbrillerStella McCartney - Solbriller

 

 

 

Nye stiler kommer på løpende bånd, og Stella McCartney skal være merket med det nyeste og fresheste designet. Visjonen bak Stella McCartney er å være et ansvarsfullt, ærlig og moderne merke. Stella McCartney har vunnet en rekke priser for best design gjennom årene.


 

KLIKK OG HENT I BUTIKK

 

Bestill synstest, forhåndsreserver de brillene du liker og plukk de opp i butikken som ligger nærmeste deg
– alt på ett sted!